Bureau Maas

Cocondo

 

Cocondo geeft oude bunkers langs de kust een nieuwe bestemming. Dit doet ze om cultuurhistorisch erfgoed te behouden, de verhalen erachter te vertellen en de omliggende natuur te beschermen. De bunkers worden getransformeerd op een duurzame en ecologische wijze tot betekenisvolle verblijfplaatsen. Per plek afgestemd op de bunker, natuur en gebruiker. Cocondo hanteert 4 kernwaarden: design, ecologisch, duurzaam en historisch.

De samenwerking

Peter de Krom van Cocondo heeft Bureau Maas gevraagd de content strategie op te zetten met de. 4 kernwaarden in gedachte en deze strategie vervolgens in praktijk te brengen via social media en mailings. Een belangrijk onderdeel in deze strategie is de toekomstige crowdfunding campagne. Wij zijn bij Bureau Maas super enthousiast over deze samenwerking en over het concept van Cocondo!


“Bureau Maas helpt ons met een structurele aanpak van onze content strategie en social media kanalen. Een heel belangrijk onderdeel voor het slagen van ons concept waar we zelf niet de know how voor in huis hadden. De samenwerking en afstemming lopen perfect en we kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst.”