Bureau Maas

Sparkling Plastic

 

Stichting Sparkling Plastic is een werkplaats in wording in Den Bosch. Een werkplaats waar hard plastic afval op een ‘sociale, innovatieve en educatieve’ manier gerecycled wordt.

  • Educatief, creatief en innovatief omdat er met name jongeren worden betrokken bij het anders nadenken over en experimenteren met duurzame toepassingen van plastic;

  • Sociaal omdat men ook een plek biedt waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogen zijn wie ze zijn en daar vanuit hun steentje bij kunnen dragen;

  • Duurzaam omdat er in de werkplaats op een praktische manier wordt gewerkt aan het grotere plastic probleem.

De samenwerking

Binnen een korte periode hebben wij samen met Sparkling Plastic een strategisch en tactisch marketingcommunicatieplan ontwikkeld. Met deze plannen heeft Sparkling Plastic haar strategische communicatiedoelstellingen, -doelgroepen en -boodschappen volledig in kaart en helder. Daarnaast levert het tactische gedeelte van dit plan genoeg handvatten om de strategie tot uitvoering te brengen en zo de gewenste doelen te verwezenlijken.


“Lennaert en Rob van Bureau Maas hebben ons vol enthousiasme en betrokkenheid zeer vakkundig op weg geholpen. Ze stelden goede vragen om tot de kern van onze organisatie door te kunnen dringen en hebben daar een voor ons zeer bruikbaar marketing voorstel mee gedaan. Vooral rondom de maatschappelijke impact die we willen maken. Echt een aanrader!”